Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápisky z cesty na koloběžkách 1-4.7.2020

14. 9. 2020

 

Tak máme za sebou první etapu expediční výpravy na koloběžkách proti proudu Moravy. Start byl ve Starém městě a cíl v Kroměříži. Délka celkem 35 km. Počasí bylo až moc horké. Málem jsme se uvařili.
Jinak to jelo dobře. Nálada v mužstvu výborná. Dnes nás čeká druhá etapa z Kroměříže do Přerova, opustíme řeku Moravu a vydáme se proti proudu Bečvy.

  Tak je i druhá etapa putování proti proudu Moravy a Bečvy za námi. Dnes z Kroměříže do Přerova. Celkem 32 km. Jelo se v pohodě rekreačním tempem. Počasí nám přálo.
Zítra nás čeká nejkrásnější etapa z Přerova do Hranic na Moravě. Už se těšíme, nabíráme síly a snad i počasí nám bude přát.

 Třetí etapa z Přerova do Hranic je za námi. Několikrát jsme zmokli a  s úsměvem na rtech jsme dorazili do kempu Pod Horkou v Hranicích. Pohybu jsme měli málo a tak následovala pěší vycházka k nejhlubší propasti v Čechách.
Zítra máme jen závěrečnou časovku do zatopeného lomu Olšovec a pak šupem do domova.

 Tak to máme za sebou. Ukončili jsme naše putování na koloběžkách proti proudu řek Moravy a Bečvy.
Celkem jsme ujeli přibližně 100 km. Napoprvé slušný výkon. Děcka byly fajn, držely spolu a vzájemně si pomáhaly. Díky patří  i zástupci Jirkovi, že do toho se mnou šel. Při putování jsme poznali mnoho krás naši země, seznámili jsme se s úžasnými lidmi a udělali něco pro zvýšení kondice.
Všem účastníkům výpravy děkuji.
Váš strejda ředitel.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky koloběžky